Výkonný barevný tisk s nízkými náklady na vlastnictví od společnosti Kyocera

Publikováno: 08.01.2007
Výkonný barevný tisk s nízkými náklady na vlastnictví od společnosti Kyocera

Společnost Kyocera Mita uvedla na trh dvě síťové tiskárny A4 pro týmy a pracovní skupiny, které od tiskáren očekávají nízké celkové náklady na vlastnictví. Nové tiskárny FS-C5015N a FS-C5025N doplňují úspěšnou tiskárnu FS-C5030N v řadě profesionálních barevných tiskáren ECOSYS společnosti Kyocera a dávají uživatelům možnost flexibilního výběru podle jejich rozpočtu a požadavků.

Na základě jedinečné technologie ECOSYS společnosti Kyocera používají všechny tři tiskárny trvanlivé komponenty, které zaručují spolehlivý tisk, nízké celkové náklady na vlastnictví a nízké náklady na tisk jedné strany. Uživatelé tiskáren Kyocera si budou nejen moci užívat barevný tisk bez obav z vysokých výrobních nákladů, ale přidaná hodnota, kterou získají díky zlepšenému působení pomocí barevného tisku, jim více než vynahradí jejich investici.

Tiskárna FS-C5015N je ideální pro malé týmy s vysokými nároky na tisk. Tento model nabízí rychlost 16 stran/min se síťovým rozhraním ve standardním provedení a flexibilitou pro různé typy médií. Je vybaven zásobníkem na 500 listů papíru a víceúčelovou přihrádkou na 100 listů ve standardním provedení s možností rozšíření kapacity na 1100 listů. Málokdy se podaří najít barevnou tiskárnu s tak nízkými náklady na stránku a s tolika funkcemi; FS-C5015N nejenže nabízí emulace PCL 6 a PostScript 3, ale také zaručuje impozantní životnost 100 000 stránek.

FS-C5025N je rychlá barvená tiskárna pro pracovní skupiny s tiskem 20 stran/min. Uživatelé se mohou spolehnout, že díky maximální vstupní kapacitě 2100 listů papíru , která uspokojí i velké pracovní skupiny, zvládne i nejrozsáhlejší tiskové úlohy. Se síťovým rozhraním ve standardní výbavě a vysokokapacitními zásobníky toneru, které zajišťují neuvěřitelně nízké náklady na jednu stránku, bude tato tiskárna tvrale poskytovat spolehlivý výkon po celou dobu své životnosti (600 000 stran). FS-C5025N nabízí pracovním skupinám ideální funkčnost a vysoký výkon, díky nimž je ve své třídě konkurenceschopná.

Tiskárna FS-C5030N je sice na trhu teprve krátce, ale už se z ní stala oblíbená výkonná tiskárna formátu A4. Má stejné funkce jako model FS-C5025N, ale nabízí vyšší rychlost 24 stran/min, takže zaručuje opravdu vysokou produktivitu po celou dobu své životnosti, tj. 600 000 stran – ideální řešení pro větší, náročnější pracovní skupiny.

Diskrétní provedení

Vzhledem ke kompaktní konstrukci a nejmenšímu půdorysu ve své třídě vyžadují tiskárny FS-C5015N a FS-C5025N minimální prostor pro instalaci. Jsou také velmi tiché, v režimu spánku nevydávají žádný hluk a při tisku jen velmi slabý. Proto je možné umístit je v kanceláři kamkoli, aniž by zabíraly cenné místo nebo rušily.

Všechny tři modely této řady se mohou pochlubit vysokou funkčností, systémem správy a sledování dokumentů eMPS a nástroji pro kontrolu nákladů. Mohou být také vybaveny přídavnou automatickou duplexní jednotkou, která dokáže v plné rychlosti tisknout oboustranné dokumenty (např. brožury či katalogy).

Díky zařízením Kyocera vykonávajícím barevný tisk při stejné rychlosti, kvalitě a celkových nákladech na vlastnictví jako černobílá zařízení, se barevné provedení dokumentů stalo skutečně dostupným. Ať tisknete cokoliv, barva už nemusí znamenat vysoké náklady – nové tiskárny Kyocera se Vám skutečně vyplatí.

Více informací naleznete na FS-C5015N, FS-C5025N.

Kyocera Mita je jednou z předních společností ve světě zobrazování dokumentů. Oblast její činnosti zahrnuje tiskárny, multifunkční systémy, širokoformátová zařízení, náhradní díly, provozní materiál a účelná řešení výstupu pro kanceláře. Jedinečná paleta inovativních výrobků s kvalitním ovládání tisku je založena na komponentech s dlouhou životností, z čehož plynou nejnižší celkové náklady na vlastnictví a vysoká efektivita každého pracoviště.  Společnost Kyocera Mita má na celém světě přes 9,300 zaměstanců. V posledním fiskálním roce vystoupil její obrat na přibl. 1,5 mld. eur. Kyocera Mita Europe sídlí v holandském Hoofddorpu a stará se o prodej, marketing a servis. V nečlenských zemích jsou výrobky prodávány prostřednictvím jednotlivých obchodních organizací Kyocera Mita a  více než 70 distributorů ve více než 50 zemích.

V případě potřeby dalších informací se prosím obraťte na: www.kyoceramita-europe.com

Kyocera Mita Corporation je 100% dceřinou společností Kyocera Corporation. V anketě časopisu Fortune vybírající 500 nejúspěšnějších společností světa se umístila na 365. místě. Je předním výrobcem high-tec keramiky, elektronických komponentů, solárních článků a elektronického vybavení kanceláře. Dlohodobou strategií společnosti Kyocera je zaměření na obchodní činnost podporující telekomunikace a přenos informací, ochranu životního prostředí a kvalitu života.