Voyager - nová generace A3 multifunkčních barevných zařízení

Publikováno: 14.07.2006
Voyager - nová generace A3 multifunkčních barevných zařízení

Kyocera uvádí na trh nová A3 barevná multifunkční zařízení KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232, která mají poskytnout pracovním skupinám a oddělením cenově dostupnou a spolehlivou správu barevných A3 dokumentů.Všechny tři modely nabízejí svým uživatelům četné funkce, které zvyšují účinnost a produktivitu. KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 jsou standardně vybaveny funkcemi tisku, kopírování a skenování a volitelně i funkcí faxování. Všechny disponují rovněž funkcí duplexního tisku a volbami přídavného podávání papíru a dokončovacích operací, díky nímž zpracování každé tiskové úlohy proběhne bez potíží. Vyklápěcí širokoúhlý dotykový panel zařízení zajišťuje snadné ovládání každého modelu.

Je dokázáno, že barevné provedení je mocným komunikačním prostředkem a žádná obchodní činnost by se neměla obejít bez výhod, které skýtá. Zdokonalená komunikace a efektivita se přímo promítá do finančního zisku a pořízení KM-C2520, KM-C3225 nebo KM-C3232 je proto hodnotnou investicí.

Technologie ECOSYS firmy Kyocera spočívající ve využití komponentů s dlouhou životností je hlavním opěrným bodem nových zařízení. Tato unikátní technologie, u níž je nutno po vytištění 300,000 stran měnit pouze toner, umožňuje dosažení neuvěřitelně nízkých celkových nákladů na vlastnictví (TCO).

KM-C3225 a KM-C3232 tisknou rychlostí 32 ČB stran A4 za minutu a 25/13 a 32/16 barevných stran A4/A3. Rychlost tisku KM-C2520 je 20 barevných stran A4 za minutu, 10 barevných stran A3 za minutu, a 25 ČB stran A4 za minutu. Díky vybavení každého modelu rychlým zahříváním (do 45 sekund) a krátké cestě při podávání papíru, která umožňuje pořízení první kopie za méně než 8 sekund, nemusí uživatelé na tisk dlouho čekat. Výkonné procesory a vysoká kapacita paměti umožňují souběžné zpracování několika úloh, takže produktivita nikterak neklesá. .

Standardní kapacita zásobníku papíru všech tři zařízení je 1,100 listů, lze ji však rozšířit až na obří maximum 4,100 listů. Každý model nabízí množství volitelných dokončovacích operací včetně dokončovacího zařízení na 1,000 listů, dokončovací zařízení s děrovací jednotkou nebo ohýbačem brožur s kapacitou 3,000 listů a mailboxu. Komponenty s dlouhou životností a spolehlivé mechanismy podávání papíru a dokončovacích operací zajišťují minimální prostoje a maximální produktivitu.

Zařízení Kyocera KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232 nabízejí svým uživatelům ideální vstup do světa multifunkčního barevného zobrazování dokumentů, a to díky své spolehlivosti, snadné ovladatelnosti a výkonnosti. Nejdůležitější je ale skutečnost, že pracovní skupiny a oddělení mohou plně využít barevného zobrazení bez starosti o provozní náklady.

Více informací o barevných multifunkčních zařízení naleznete na KM-C2520, KM-C3225 a KM-C3232.

Kyocera Mita je jednou z předních společností ve světě zobrazování dokumentů. Oblast její činnosti zahrnuje tiskárny, multifunkční systémy, širokoformátová zařízení, náhradní díly, provozní materiál a účelná řešebí výstupu pro kanceláře. Jedinečná paleta inovativních výrobků s kvalitní správou tisku je založena na komponentech s dlouhou životností, z čehož plynou nejnižší celkové náklady na vlastnictví a vysoká efektivita každého pracoviště.  Společnost Kyocera Mita má na celém světě přes 9,300 zaměstanců. V posledním fiskálním roce vystoupil její obrat na přibl. 1,5 mld. eur. Kyocera Mita Europe sídlí v holandském Hoofddorpu a stará se o prodej, marketing a servis. V nečlenských zemích jsou výrobky prodávány prostřednictvím jednotlivých obchodních organizací Kyocera Mita a  více než 70 distributorů ve více než 50 zemích.

V případě potřeby dalších informací se prosím obraťte na: http://www.kyoceramita-europe.com

Kyocera Mita Corporation je 100% dceřinou společností Kyocera Corporation. V anketě časopisu Business Week vybírající 1200 nejhodnotnějších společností světa se umístila na 491. místě. Je předním výrobcem high-tec keramiky, elektronických komponentů, solárních článků a elektronického vybavení kanceláře. Dlohodobou strategií společnosti Kyocera je zaměření na obchodní činnost podporující telekomunikace a přenos informací, ochranu životního prostředí a kvalitu života.