Ocenění od společnosti Industry Analysts Inc.

Publikováno: 08.12.2005
Ocenění od společnosti Industry Analysts Inc.

Společnost Kyocera, jedna z předních společností zabývající se digitálním zobrazováním, byla oceněna společností Industry Analysts Inc. jako výrobce nejspolehlivější kopírek a multifunkčních tiskáren na základě průzkumu o spolehlivosti přístrojů, který byl určen pro prodejce kopírek.

Servisní technici prodejců vyhlásili společnost Kyocera za nejspolehlivější

Společnost Kyocera získala tuto prestižní průmyslovou cenu za poslední čtyři roky třikrát. Průzkum o tom, kdo je výrobcem nejspolehlivějších multifunkčních tiskáren a kopírek, byl hodnocen vedoucími prodejních servisů. Výsledky tohoto průzkumu byly zveřejněny v dubnovém čísle časopisu The Office Products Analyst (OPA) pro rok 2005, což je měsíční informační bulletin společnosti Industry Analyst Inc.

„Silné stránky tiskáren Kyocera, jenž se ukázaly v této studii, ve spojení s jejich výkonem během posledních čtyř let, dokazují, že zařízení Kyocera jsou neobyčejně spolehlivá a mohou být průmyslovým měřítkem pro tuto kritickou oblast,” řekl Andy Slawetsky, viceprezident společnosti Industry Analysts Inc. „Tiskárnu Kyocera by si měl vybrat ten, kdo hledá kopírovací zařízení a vyžaduje, aby spolehlivost byla na prvním místě.”

Jádrem technologie ECOSYS od společnosti Kyocera je patentovaný, amorfní silikonový (ASi) válec s dlouholetou životností, který umožní výměnu toneru v jednotce, aniž by se zároveň musel vyměnit i tiskový válec. To nejen sníží odpad, ale také náklady na výměnu toneru o dvě třetiny ve srovnání s jinými tiskárnami. Navíc, tyto komponenty s dlouholetou životností zvětší období mezi návštěvami servisního technika, což ušetří peníze a sníží prostoje v práci.

V průzkumu společnosti Industry Analysts jsou servisní technici prodejců požádáni o hodnocení primární značky, což znamená, značky, s jejímž užíváním jsou v různých oblastech nejvíce obeznámeni. Celková spolehlivost znamená výsledek průměru z každé z těchto různých kategorií. Ty zahrnují servisní rentabilitu výrobku (Product Service Profitability), spolehlivost součástek (Parts Reliability), spolehlivost nově zavedeného výrobku (Product Reliability When First Introduced), následnou spolehlivost výrobku (Ongoing Product Reliability) a spolehlivost modernizovaných součástí (Retrofit Reliability). V letošním ročníku ohodnotili v těchto kategoriích technici Kyocery svoji značku nejvýše ve čtyřech z pěti kategorií.

Industry Analysts

Společnost Industry Analysts, Inc., byla založena v roce 1974, zabývá se marketinkovým poradenstvím a poradenstvím pro oblast řízení, sídlí v Rochesteru ve státě New York a Fairfieldu ve státě New Jersey a specializuje se na vývoj výzkumných a tréninkových programů pro automatizační průmysl v kancelářích. Společnost Industry Analysts, Inc. je zasloužilým členem Obchodní technologické asociace (Business Technology Association, BTA).