Ocenění Buyers Lab pro Kyocera MyQ 4 Business Pro

Publikováno: 11.02.2014
Ocenění Buyers Lab pro Kyocera MyQ 4 Business Pro

Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získala ocenění od společnosti Buyers Laboratory (BLI). Systém pro řízení, sledování a reportování tisku, Kyocera MyQ 4 Business Pro, obdržel hodnocení 4,5 hvězdičky.

Jako silné stránky řešení byly vyzdviženy zejména:

• široká škála funkcí řízení a účtování tisku
  • zabezpečení tisku a  možnost omezení nežádoucích tisků
  • intuitivní správa systému prostřednictvím webového rozhraní
  • možnost nastavení automatického přesměrování tisků na zařízení s nižšími tiskovými náklady
  • podpora mobilního tisku
  • rozšířené možnosti skenování
  • možnost uložení zvolených dokumentů pro opětovný tisk
  • a další

Doporučení Buyers Lab:

"Kyocera MyQ je velmi výkonné řešení, nabízející rozsáhlé množství funkcí a možností nastavení v kombinaci s velice jednoduchým používáním, které ocení nejen administrátoři ale i běžní uživatelé. Kromě očekávaných funkcí zabezpečení, sledování a účtování tisku, nabízí také rozšířené funkce skenování a možnost nastavení kvót a limitů pro tiskové výstupy.

Mezi další výhody patří velice rychlá a snadná instalace, která může být provedena během několika minut. Po nastavení všech požadovaných funkcí mohou administrátoři jednoduše sledovat veškeré tiskárny a multifunkční zařízení prostřednictvím praktického a přehledného webového rozhraní.

Nebývalá flexibilita řešení je zajištěna také integrovanou součástí tiskového systému - servisním modulem. Ten umožňuje mimo jiné automaticky objednávat tonery a servisní zásahy."

Pro zobrazené celého reportu (v angličtině) klikněte zde.

Pro více informací o tiskovém řešení MyQ klikněte zde.