Nezávislá laboratoř BERTL ocenila novou řadu multifunkcí Kyocera TASKalfa

Publikováno: 23.05.2012
Nezávislá laboratoř BERTL ocenila novou řadu multifunkcí Kyocera TASKalfa

Prestižní ocenění „Best office Line of the Year“ od renomované testovací laboratoře Business Equipment Research & Test Laboratories (BERTL), která se věnuje nezávislému hodnocení a srovnávacím analýzám digitálních tiskových systémů a řešení pro správu tisku, získala pro svou nedávno uvedenou řadu multifunkčních zařízení TASKalfa společnost Kyocera Document Solutions.

Mezi ohodnocená zařízení patří řada šesti barevných multifunkcí Kyocera: TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci, TASKalfa 5550ci, TASKalfa 4550ci, TASKalfa 3550ci a TASKalfa 3050ci; a řada pěti černobílých zařízení: TASKalfa 8000i, TASKalfa 6500i, TASKalfa 5500i , TASKalfa 4500i a TASKalfa 3500i. Tato zařízení obstála v konkurenci několika stovek testovaných multifunkčních zařízení a vysoce je překonala jak v oblasti nastavení a tisku, tak i na poli kopírování a skenování.

„Nejnovější tisková zařízení Kyocera TASKalfa jsou velmi snadno ovladatelná a intuitivní. Díky vysoké spolehlivosti a dlouhé životnosti poskytují vynikající výkon, který převyšuje ostatní produkty testované laboratoří BERTL,“ řekl Art Wynne, prezident společnosti BERTL. Odborníci BERTL dále vysoce hodnotili inovativní technologii HyPAS (Hybrid Platform for Advanced Solutions), kterou jsou zařízení Kyocera TASKalfa vybavena a která umožňují integrovat zařízení Kyocera do stávajících pracovních postupů ve firmě, a zvýšit tak produktivitu a funkčnost zařízení.

„Kyocera zvyšuje průmyslové standardy se všemi svými produkty. Získání ceny „Best office Line of the Year“ od BERTLu pro naši hlavní řadu multifunkčních zařízení TASKalfa je výsledkem našeho trvalého závazku směřovat k dokonalosti," uvedl Oliver Kreth, marketingový ředitel pro Evropu ve společnosti Kyocera Document Solutions.

BERTL kombinuje své komplexní znalosti tiskového prostředí, zkušenosti dodavatelů a zpětnou vazbu od zákazníků, kteří si tiskové produkty zakoupili. Na základě těchto vstupů pak dokáže správně ohodnotit kvalitu jednotlivých zařízení. Rychlost tisku a kopírování je důležitá, ale sada funkcí, spolehlivost a výkon hrají při rozhodování, které produkty si ocenění "BERTL's Best“ zaslouží, klíčovou roli. Pro stanovení toho, které produkty vyčnívají nad konkurencí, BERTL zkoumá například nástroje pro správu sítě, výkon při tisku a kopírování, kvalitu obrazu, návratnost investice, konkurenční výhody, dostupnost, design a kvalitu konstrukce, standardní funkce, modularitu designu a možnosti upgradu, instalaci a několik dalších kategorií.