Multifunkce Kyocera získaly ocenění od Buyers Laboratory

Publikováno: 20.02.2012
Multifunkce Kyocera získaly ocenění od Buyers Laboratory

Společnost Kyocera získala pro nově uvedené barevné multifunkce prestižní ocenění Winter Pick 2012, které udílí renomovaná nezávislá společnost Buyers Laboratory LLC (BLI), zabývající se testováním produktů z oblasti tisku. Zařízení TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci, TASKalfa 4550ci a FS-C2626MFP/FS-C2526MFP byla oceněna zejména pro svou vysokou spolehlivost, produktivitu a širokou nabídku funkcí.

„Ocenění od BLI, udílená dvakrát do roka,  získávají (nebo mají možnost získat) pouze ta tisková zařízení, která prokážou mimořádnou spolehlivost, výkon a užitečné funkce  během dvouměsíčního testovacího procesu,“ uvedl George Mikolay, senior produkt editor A3 multifunkčních zařízení společnosti BLI. „Schopnosti demonstrované stroji TASKalfa 7550ci, TASKalfa 6550ci a TASKalfa 4550ci zařadily tato zařízení do kategorie „nejlepší svého druhu“, a multifunkce FS-C2626MFP/FS-C2526MFP překonala všechny ostatní barevné tiskárny ve stejné třídě testované v posledních šesti měsících, a svým výkonem prokázala, že cenu od BLI si rozhodně zaslouží,“ dodal Mikolay.

„Velice nás těší, že tolik barevných multifunkčních zařízení Kyocera získalo  ocenění Winter Pick 2012 od BLI . Je to důkaz,  že plníme náš závazek vůči zákazníkům a nezávislým distributorům“, uvedl Oliver Kreth, marketingový ředitel Kyocera Mita Europe.

„Možnost integrace EFI Fiery Controlleru do zařízení TASKalfa umožňuje ještě vyšší úroveň správy barev pro profesionální barevný výstup, a díky naší HyPAS technologii je zase možné plně integrovat zařízení Kyocera do stávajících pracovních postupů ve firmě a zvýšit tak produktivitu a funkčnost zařízení," vyjmenovává Kreth některé z hlavních výhod zařízení Kyocera.

Oceněním Pick of the Year vyznamenává BLI dvakrát ročně výrobky, které v souboru přísných laboratorních testů prokázaly nejvyšší celkovou výkonnost. BLI testuje každý výrobek v pásmu kritického zatížení z hlediska spolehlivosti, četnosti chyb podávání, kvality zobrazení při kopírování a tisku, produktivity a efektivity kopírování a tisku, snadnosti ovládání a hospodárnosti.

Ocenění od BLI si musí tisková zařízení doslova vydobýt. Zákazníci jim proto mohou zcela důvěřovat, a využít je jako cenné vodítko při rozhodování o výběru toho pravého zařízení.