Monochromatická řada TASKalfa

Publikováno: 07.08.2009
Monochromatická řada TASKalfa

Na český trh byly uvedeny první zařízení z monochromatické A3 řady multifunkcí s logem TASKalfa.

Stejně jako ostatní stroje Kyocera, i všechny výrobky se značkou TASKalfa, dosahují vysoké kvality tisku a velké míry spolehlivosti a splňují mnohé požadavky náročných uživatelů. Celá rodina strojů TASKalfa je navržena podle nejnovějších požadavků na ergonomii, skrývá četné technické inovace a zaručuje dlouhou životnost komponent.

"Značka TASKalfa v sobě spojuje dva pojmy," říká Maki Nagao, Product Manager Kyocera Mita EU. "'TASK' znamená, že úlohy jsou plněny multifunkčně, zatímco 'alfa' symbolizuje vysokou prioritu, se kterými jsou tyto úlohy prováděny. To znamená, že každé jednotlivé úlohy, ať už jednoduché nebo složité, jsou zpracovány s nejvyšší prioritou - kritériem, které dnes zajistí ekonomický úspěch více než kdy jindy."

O společnosti JANUS
Společnost JANUS byla založena v roce 1992 ve spolupráci s Kyocera Electronic Europe. Je oficiálním autorizovaným dovozcem a distributorem tiskových řešení laserových tiskáren, digitálních kopírek, multifunkčních a velkoformátových zařízení značky KYOCERA v České republice. Od roku 2007 také nabízí vlastní řešení správy tiskových úloh pod názvem MyQ. Společnost JANUS je držitelem ISO 9001:2000 a ISO 14001:2004.

O společnosti KYOCERA
Japonský koncern KYOCERA, založený v roce 1959, nyní s ročním obratem v přepočtu přes 218 miliard korun, zaměstnává více než 63 000 lidí po celém světě. Zabývá se mimo jiné vývojem a výrobou elektronických zařízení, informačního vybavení, telekomunikačního vybavení, polovodičů a špičkových keramických komponent a produktů.