Kyocera získala platinovou cenu organizace BERTL za návratnost nákladů a spolehlivost

Publikováno: 08.12.2005

Společnost Kyocera získala čtyři Ceny čtenářů organizace BERTL za nízké provozní náklady, rentabilitu, spolehlivost a monochromatickou škálu výrobků ziskem hlasů od více než 3 000 prodejců a konečných uživatelů v 56 zemích.

Organizace BERTL, která se zabývá analýzou trhů, se zeptala vedení společností, IT pracovníků, konečných uživatelů a kupců, kdo je podle nich nejvýznamnějším výrobcem na trhu digitálního zobrazování. Společnost  Kyocera se dostala až na špici.

Platinová cena organizace BERTL ocenila zařízení společnosti Kyocera za návratnost nákladů a spolehlivost, což jsou prvky unikátní technologie společnosti Kyocera, ECOSYS. Tato revoluční technologie využívá odolné součásti s dlouholetou životností. Během svého dlouhého života se musí měnit jen toner. Koneční uživatelé se tak mohou těšit ze spolehlivého zařízení, které jim zaručí neuvěřitelně nízké celkové náklady na vlastnění (TCO).

Organizace BERTL se také zeptala prodejců, jak se oni a jejich zákazníci dívají na kompletní monochromatickou škálu výrobků každého výrobce. Společnost Kyocera získala první cenu v této kategorii díky vyvážené nabídce, která splňuje požadavky celého trhu.

Maki Nagao, Product Manager v Kyocera Mita International Sales, říká: „Jsme pyšní na to, že jsme získali všechny čtyři platinové ceny organizace BERTL nejenom proto, že odráží názor tolika uživatelů a prodejců ale také proto, že upozorní na vlastnosti našich zařízení, které jsou na trhu jedinečné. Naše technologie ECOSYS zajistí vysokou spolehlivost a neuvěřitelně nízké celkové náklady na vlastnění, takže kdokoli použije zařízení společnosti Kyocera, zjistí, proč jsme získali tyto vysoce prestižní ceny. Platinová cena za monochromatickou škálu výrobků také dokládá, že máme výrobky, které uspokojí všechny uživatele.”

Kyocera Mita je přední světovou společností na poli zobrazování dokumentů. Rozsah sortimentu zahrnuje tiskárny, mulltifunkční systémy, širokoformátová zařízení, díly, materiál a účinná řešení kancelářské produkce. Unikátní rodina inovativních výrobků poskytujících zákazníkům dokonalou správu tisku je založena na využití komponentů s dlouhou životností, což zajišťuje nejnižší celkové náklady na vlastnictví a vysokou efektivitu na každém pracovišti. Pro Kyoceru Mitu pracuje po celém světe přes 9,300 zaměstnanců. V posledním fiskálním roce vystoupil její obrat na cca. 1,75 miliard Euro. Kyocera Mita Europe se sídlem v nizozemském Hoofddorpu zodpovídá za prodej, marketing a servis. Za účelem zajistit co nejlepší podporu svým zákazníkům jsou v regionu EMEA její výrobky prodávány prostřednictvím prodejních organizací Kyocera Mita a více než sedmdesáti distributorů ve více než padesáti zemích.
K získání dalších informací: www.kyoceramita-europe.com

Kyocera Mita Corporation je 100% dceřiná společnost Kyocera Corporation. Kyocera, která se umístila na 365. místě žebříčku Fortune 500, je předním výrobcem high-tech keramiky, elektronických komponentů, solárních článků a kancelářské elektroniky. Dlohodobá strategie rozvoje Kyocera Corporation je zacílena na podporu telekomunikace a zpracování informací, ochrany životního prostředí a kvality života.

K získání dalších informací kontaktujte:

JANUS spol. s r.o.
Sarajevská 8, Praha 2, 120 00