Kyocera získala od MPSA ocenění za poskytované služby v oblasti správy dokumentů

Publikováno: 10.09.2012

Společnost Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, získala od organizace The Managed Print Services Association (MPSA) prestižní ocenění Leadership Award v kategorii OEM. Vítězové této ceny získávají velkou důvěryhodnost a dostává se jim jedinečného zviditelnění jak v rámci komunity MPSA, tak i na světovém trhu MPS (Managed Print Services).

Kyocera získala toto ocenění díky své technologii Managed Document Services (MDS), která je silně orientovaná na zákazníka. MDS od společnosti Kyocera se kromě samotných tiskových výstupů zaměřuje zejména na celý proces správy dokumentů a jejich využití v rámci organizace. Prodejní týmy společnosti Kyocera jsou vysoce kvalifikované a díky využití ITIL postupů také schopné správně vyhodnotit tok informací uvnitř podniku.

„Velice nás těší, že MPSA potvrdila naši metodiku MDS a její osvědčené postupy jako světovou jedničku,“ uvedl Graham Cox, obchodní ředitel společnosti Kyocera Document Solutions ve Velké Británii, a dodal: „MDS metodika, flexibilní přístup a nadšení odborných týmů zaručují, že naši klienti dostanou to nejlepší řešení pro své podnikání spolu s bezkonkurenční úrovní zákaznických služeb.“

„Udělování cen Leadership Award je vzrušující událostí pro celou MPS komunitu a je vyvrcholením obrovského množství práce jak pro nominované společnosti, tak pro porotu. Každý rok vítězné programy ukazují o jak dynamickou a inovativní oblast průmyslu se v případě Managed Print Services jedná,“ řekl Robert Newry, předseda komise MPSA Leadership Awards 2012.

Letošní ročník udílení cen MPSA je již čtvrtým v pořadí. Významní průmysloví hráči soutěží o získání ceny v jedné z šesti kategorií. Soutěže se mohou zúčastnit všechny společnosti nebo prodejci působící na MPS trhu. Šest soudců organizace MPSA následně vybere podniky, jejichž produkty nejvíce zohledňují osvědčené postupy MPS, provozní náklady, flexibilitu a růst, stejně jako obchodní přínosy a návratnost investice.