Kyocera na celosvětové konferenci Gartner prezentuje, jak ušetřit při práci s dokumenty

Publikováno: 08.11.2012

Společnost Kyocera Document Solutions, přední světový dodavatel tiskáren a kancelářských řešení, je platinovým sponzorem sympozia společnosti Gartner. Představí zde svou technologii a metodologii MDS (Managed Document Services), která může firmám ušetřit v průměru až 30 %* jejich nákladů na tisk.

Konference Gartner Symposium/ITxpo se koná v Barceloně ve dnech 5. 8. listopadu a jedná se o jedno z nejdůležitějších celosvětových setkání ředitelů z oboru informačních technologií (CIO) a dalších vyšších IT manažerů. Během čtyř dnů se zde uskuteční více než 350 workshopů, kulatých stolů, setkání s analytiky a přednášek klíčových odborníků. Účastníci se seznámí s čelními výzvami současného IT, rozšíří si odborné znalosti a získají nové zkušenosti, které jim poskytnou vhled do budoucího vývoje celého oboru.

Prezentace společnosti Kyocera je orientována na řešení MDS, které ve firmě optimalizuje proces tisku dokumentů. Strategie společnosti Kyocera je založena na pěti krocích, které identifikují aktuální náklady na výstup dokumentů ve firmách stejně jako požadavky firem. Na základě kroků Assess (zhodnocení), Design (návrh), Implement (realizace), Optimise (optimalizace) a Manage (řízení) lze objevit potenciál pro snížení nákladů a vytvořit návrh šitý na míru, s jehož pomocí dojde k nemalým úsporám. To následně vede ke zvýšení konkurenceschopnosti firmy a v neposlední řadě má i příznivý dopad na životní prostředí.

Strategie MDS společnosti Kyocera přináší zákazníkům řadu výhod, včetně vylepšené správy dokumentů, snížení zátěže IT oddělení a dopadů provozu tiskáren a multifunkčních strojů na životní prostředí,“ uvádí Michael Schrick ze společnosti Kyocera Document Solutions Europe. „Řešení Kyocera MDS dokáže snížit náklady na výstup dokumentů v průměru až o 30 %. Jsme rádi, že máme možnost tento přístup představit i všem účastníkům sympozia společnosti Gartner.“

Pro více informací o sympoziu navštivte http://www.gartner.com/technology/symposium/barcelona/.

* Photizo Group 2011