Kyocera Mita vyhrává ocenění produktová řada roku 2011

Publikováno: 25.03.2011
Kyocera Mita vyhrává ocenění produktová řada roku 2011

S potěšením oznamujeme, že řada černobílých tiskáren s technologií ECOSYS od společnosti Kyocera, byla oceněna celou řadou ocenění od společnosti Buyers Laboratory Inc.  – BLI, zakončená souhrnným oceněním Line of the Year 2011 – produktová řada roku 2011.

Tiskárny a multifunkční zařízení s technologií ECOSYS obdržela 4 ocenění Pick of the Year, včetně ocenění Outstanding Energy Efficiency (vynikající energetická efektivnost) pro FS-4020DN.

Prestižní ocenění „Line of the Year“ se uděluje produktovým řadám, které dosáhly nejvyššího celkového výkonu v přísné testovací proceduře společnosti BLI. Mezi faktory, které jsou hodnoceny patří spolehlivost, celková ekonomičnost, snadné použití, kvalita tisku a produktivita. V průběhu roku 2010 bylo testováno pět černobílých laserových tiskáren značky Kyocera, které všechny dosáhly hodnocení „Highly Recommended“. Čtyři z nich navíc dosáhly dalšího ocenění. Tento obdivuhodný výkon učinil produktovou řadu Kyocera jasným vítězem ocenění Line of the Year.

Vedoucí výzkumu společnosti Buyers Laboratory Inc., David Sweetnam, řekl: „Černobílé tiskárny značky Kyocera, jsou již dlouhodobě velice spolehlivými stroji. Od základních modelů až po vyšší produktovou řadu A3 tiskáren jsou stroje Kyocera vždy robustní a spolehlivé tahouny, které snadno zvládají zatížení na vytížených pracovištích.

Jelikož tiskárny s technologií Ecosys využívají vysoce výtěžný spotřební materiál, jsou tyto modely šetrné nejen k rozpočtu, ale i k životnímu prostředí.

FS-4020DN byla oceněna za vynikající energetickou efektivnost, zejména byla zmíněna „podstatně nižší než průměrná“ spotřeba energie ve spánkovém režimu a rychlé zahřívání, které dosahuje přibližně polovičních hodnot než konkurenční zařízení.

Při hodnocení FS-1320D, FS-1370DN a FS-3140MFP, jako zařízení, která jsou určena pro středně velké pracovní skupiny, BLI ocenila zejména jejich kvalitní konstrukci, nadprůměrně jednoduché ovládání a nízké náklady na vlastnictví. Vedoucí organizace je označila za: „ přesně to, co firemní uživatelé od tiskáren požadují: rychlost, cenovou dostupnost a spolehlivost.“

Oceněnou řadu uzavírá zařízení FS-1128MFP, které získalo ocenění „Highly Recommended“.

Oliver Kreth, marketingový ředitel společnosti Kyocera Mita Europe B.V. k získaným oceněním uvedl: „Tato ocenění jsou vítaným potvrzením toho, že důraz, který klademe na použitelnost, hospodárnost a efektivnost se  promítá do reálného světa výhod pro naše zákazníky.