Kyocera Mita součástí programu Microsoft Windows Rally

Publikováno: 02.01.2008

Kyocera Mita se připojila k programu Windows Rally od společnosti Microsoft. S využitím předností technologie Windows Rally plánuje Kyocera Mita představit novou řadu tiskáren a digitálních multifunkčních produktů, které budou disponovat rozšířenou konektivitou v prostředí operačních systémů Windows Vista.

Windows Rally je jedním z technologických programů, které nabízí společnost Microsoft od uvedení Windows Vista. Tyto technologie umožňují v rámci počítačové sítě snadno navázat spolehlivé a vysoce zabezpečené spojení mezi osobními počítači s Windows Vista a tiskovými zařízeními. Z operačního systému Windows Vista je navíc možné jednoduše zjišťovat status síťově připojených tiskáren a digitálních multifunkcí.

O společnosti KYOCERA

Japonský koncern KYOCERA, založený v roce 1959, nyní s ročním obratem v přepočtu přes 218 miliard korun, zaměstnává více než 63 000 lidí po celém světě. Zabývá se mimo jiné vývojem a výrobou elektronických zařízení, informačního vybavení, telekomunikačního vybavení, polovodičů a špičkových keramických komponent a produktů.

Pro další informace neváhejte využít níže uvedené kontakty:

Petr Hacmac
Produktový manažer společnosti JANUS