KYOCERA MITA se mění na KYOCERA Document Solutions

Publikováno: 02.04.2012
KYOCERA MITA se mění na KYOCERA Document Solutions

Společnost KYOCERA MITA tímto oznamuje, že od dubna 2012 mění název společnosti na KYOCERA Document Solutions. Změna odráží růst společnosti, světového dodavatele řešení tiskových služeb, která jsou stále rozsáhlejší, nabízející množství zákaznických výhod, technologických novinek i ohleduplnosti k životnímu prostředí.

Změna jména společnosti na  KYOCERA Document Solutions odráží její vývoj v organizaci, která nabízí podporu hardwaru, softwaru a servisu v podobě jednotného balíčku služeb. Tato změna potvrzuje, že KYOCERA Document Solutions vystupuje vůči svým zákazníkům jako dodavatel řešení, čímž přispívá k zefektivnění komunikace, zlepšení produktivity, snížení provozních nákladů a zjednodušení každodenních aktivit zákazníků.

Nové jméno je posledním krokem přeměny, která probíhala po několik posledních let. Již dřívější vytvoření skupiny KYOCERA Managed Document Services (MDS) naznačovalo zaměření společnosti (na poskytování komplexnějších řešení), spíše než na omezenější zaměření jen na tisková zařízení.

Průběžný růst KYOCERA Managed Document Services vedl k rozšiřování servisních poboček po celém světě, které byly vytvořeny v jednotlivých zemích, aby sloužily rostoucímu počtu zákazníků společnosti KYOCERA. Tento rozvoj změnil společnost v takovém měřítku, že nové jméno bylo jak vhodné, tak i nezbytné.

Oliver Kreth, marketingový ředitel společnosti Kyocera Dokument Solutions Europe B.V., shrnuje tuto změnu: „KYOCERA Document Solutions je vyvrcholením let růstu a plánování. Díky zaměření našich aktivit primárně na naše zákazníky a rozvoji řešení a servisních portfolií, které odpovídají jejich potřebám, jsme vytvořili silnou platformu pro budoucí růst.“

Poskytnout řešení je stále důležitější

Díky rozvoji vlastních řešení je KYOCERA Document Solutions dokonale připravena ke zpracování všech informací, ať už přichází v tištěné či elektronické podobě, a k jejich rozdělení do příslušných aplikací a zdrojů a předání příslušným pracovníkům.

Výhoda partnerského systému

Všeobecný rozsah hardwarových a softwarových řešení spol. KYOCERA Document Solutions je odborně podporován partnerskými prodejci, kteří kombinují místní dodávku a požadavky zákazníků na odbornost a podporu světové společnosti jako je KYOCERA Document Solutions.

Unikátní filozofie KYOCERY

Bezkonkurenční technologie ECOSYS slaví v roce 2012 již své 20. výročí a bude se i nadále zaměřovat na zdokonalování své unikátnosti díky komponentům s dlouhou životností. Cílem KYOCERA Document Solutions je i nadále podporovat jedinečnou firemní filozofii zahrnující závazek ke spolehlivosti, ohledu k životnímu prostředí a k individuálnímu poskytování skutečných výhod pro své zákazníky.

O společnosti KYOCERA Document Solutions Europe B.V.

KYOCERA Document Solutions je jednou z předních světových společností zaměřených na kancelářská řešení. Její škála produktů a servisu zahrnuje ECOSYS tiskárny, spolehlivá multifunkční zařízení, vysoce kvalitní spotřební materiál, všeobecné portfolio softwarových řešení a Managed Document Services (MDS). Její zákazníci profitují z nízkých provozních nákladů na vlastnictví stroje a vysoké výkonnosti na jakémkoli pracovišti. Její portfolio řešení a oddělení MDS pomáhá zákazníkům snížit jejich náklady, minimalizovat negativní dopad na životní prostředí a zároveň zlepšit efektivitu a spolehlivost při běžných firemních procesech. Pro více informací, navštivte www.kyoceradocumentsolutions.eu.

KYOCERA Document Solutions Inc. je dceřinou společností spol. KYOCERA Corporation, která v roce 2009 oslavila 50. výročí. V roce 2011 dosáhla 604. místa v anketě „Global 2000“ v magazínu Forbes, která zveřejňuje seznam největších světových veřejně obchodujících společností. KYOCERA je hlavním výrobcem high-tech keramiky, elektronických součástek, solárních článků a elektronického kancelářského vybavení. Strategie dlouhodobého rozvoje společnosti KYOCERA je zaměřená na zpracování informací, ochranu životního prostředí a udržení kvalitní úrovně života.

Pro další informace a fotografie navštivte webové stánky spol. KYOCERA Document Solutions www.kyoceradocumentsolutions.eu