Kyocera FS-C5030N získala cenu redakce Better Buys for Business

Publikováno: 24.04.2006
Kyocera FS-C5030N získala cenu redakce Better Buys for Business

Barevná tiskárna Kyocera FS-C5030N obdržela cenu redakce Better Buys for Business – předního nezávislého recenzenta zařízení pro zobrazování dokumentů.

Cena redakce Better Buys je udělována zařízením, která kombinují mimořádnou výkonnost s vysokou užitkovou hodnotou. Steve Hannaford, analytik periodika Better Buys, uvedl: “Kyocera FS-C5030N je skvělou volbou pro kanceláře s velkým výstupem tisku. Nabízí výjimečně nízké náklady na stránku a provozní náklady a dokonalou manipulaci s papírem. FS-C5030N je náš jednoznačný favorit.”

Při volbě oceňovaných produktů posuzuje Better Buys stovky laserových a inkoustových tiskáren. Každý z produktů je srovnáván s konkurečními modely z hlediska funkčnosti a technických parametrů.

FS-C5030N disponuje rychlostí tisku 26 stran / min. (čb i barevných) a díky unikátní tiskové technologii fy Kyocera využívající komponenty s dlouhou životností je během provozu nutno vyměňovat pouze toner. To znamená nejen podstatné snížení odpadového materiálu, ale i snížení nákladů. FS-C5030N se tak může pochlubit mimořádně nízkými celkovými náklady na vlastnictví (Total Cost of Ownership – TCO) – tím poskytuje přijatelné řešení jakýchkoli provozních požadavků.

“Ekonomická tiskárna, která je schopna fungování na vysoké úrovni je klíčová položka v prostředí každé kanceláře. Jsme velmi poctěni tím, že Better Buys zvolil FS-C5030N pro její soildní výkonnost a dlouhodbou užitnou hodnotu, protože jsme se zavázali vyrábět spolehlivá, výkonná zařízení s nízkými celkovými náklady na vlastnictví (TCO), “ uvedl výrobní manažer Kyocera Mita Europe Maki Nagao.

FS-C5030N byla rovněž chválena v publikaci TCP Global organizace analytiků CharisCo Printer Labs v článku nazvaném "Opomíjné faktory celkových nákladů na tisk – spotřeba prostoru". Na základě srovnání s podobnými zařízeními byl u Kyocery FS-C5030N oceňován fakt, že jakožto barevná A4 tiskárna s jednosměrným podáváním zabírá prostor jen o něco větší než A4 černobílá tiskárna. FS-C5030N byla rovněž doporučena pro svoji prostorovou nenáročnost při manipulaci s podavačem a snadný přístup ke spotřebním komponentům – ten je ve všech případech z horní části stroje.

Mnohé dnešní podniky jsou postaveny na pracovních týmech, kde je každý decimetr prostoru velmi důležitý. Zaměstanci oceňují místnost s velkými PC monitory, tiskárny by ovšem měly zabírat co nejméně místa. FS-C5030N poskytuje svým uživatelům požadovanou produktivitu a funkčnost při zabrání mnimálního prostoru. Menší zařízení by rovněž mělo produkovat nižší objem odpadu. U FS-C5030N využívající unikátních komponentů s dlouhou životností – během provozu je třeba měnit pouze toner – je tento objem po celou dobu životnosti stroje skutečně minimální.

Více informací o barevné laserové tiskárně naleznete na FS-C5030N.

Kyocera Mita je jednou z předních společností ve světě zobrazování dokumentů. Oblast její činnosti zahrnuje tiskárny, multifunkční systémy, širokoformátová zařízení, náhradní díly, provozní materiál a účelná řešebí výstupu pro kanceláře. Jedinečná paleta inovativních výrobků s kvalitním ovládání tisku je založena na komponentech s dlouhou životností, z čehož plynou nejnižší celkové náklady na vlastnictví a vysoká efektivita každého pracoviště.  Společnost Kyocera Mita má na celém světě přes 9,300 zaměstanců. V posledním fiskálním roce vystoupil její obrat na přibl. 1,5 mld. eur. Kyocera Mita Europe sídlí v holandském Hoofddorpu a stará se o prodej, marketing a servis. V nečlenských zemích jsou výrobky prodávány prostřednictvím jednotlivých obchodních organizací Kyocera Mita a  více než 70 distributorů ve více než 50 zemích.

Kyocera Mita Corporation je 100% dceřinou společností Kyocera Corporation. V anketě časopisu Fortune vybírající 500 nejúspěšnějších společností světa se umístila na 365. místě. Je předním výrobcem high-tec keramiky, elektronických komponentů, solárních článků a elektronického vybavení kanceláře. Dlohodobou strategií společnosti Kyocera je zaměření na obchodní činnost podporující telekomunikace a přenos informací, ochranu životního prostředí a kvalitu života.

V případě potřeby dalších informací se prosím obraťte na: www.kyoceramita-europe.com

Better Buys for Business

Better Buys for Business je zkušený tým analytiků a odborníků na kancelářská zařízení, kteří vypracovávají objektivní recenze těchto výrobků, aby pomohli svým čtenářům při nákupním rozhodnutí na základě odborných informací o všech typech tohoto zařízení. Náš výzkum je podložen více než 15-ti lety zkušenosti v oblasti výzkumu a analýzy kancelářského zařízení.