Aplikace Kyocera Mobile Print získala skvělá hodnocení od nezávislé společnosti BLI

Publikováno: 22.11.2012

Renomovaná nezávislá společnost Buyers Laboratory LLC (BLI), zabývající se testováním produktů z oblasti tisku, pozitivně ohodnotila nejnovější mobilní aplikaci Kyocera Mobile Print společnosti Kyocera Document Solutions umožňující uživatelům tisknout a odesílat soubory, skeny či obrázky z jejich mobilních přístrojů na vybraná síťová tisková zařízení Kyocera. Tato aplikace byla uvedena na trh v dubnu letošního roku.

BLI hodnotila mobilní aplikaci ve verzi pro iOS na přístroji iPod Touch 4. generace se systémem iOS 6.1 a ve verzi pro Android na smartphonu Nexus One běžícím na Androidu 2.3.6. Vyzdvihla přitom zejména snadnou instalaci, možnost tisku fotek, dokumentů včetně obsahu webových stránek, skenování z podporovaných multifunkčních zařízení přímo do mobilních přístrojů, odesílání neskenovaných dokumentů emailem, funkci pro sdílení souborů umožňující přenos dokumentů mezi pracovní stanicí a mobilním zařízením, a v neposlední řadě také to, že aplikace je dostupná zdarma.

BLI dále ocenila čisté uživatelské rozhraní aplikace Kyocera Mobile Print umožňující snadnou navigaci, obzvláště široké možnosti tisku a konkurenceschopnou sadu funkcí s některými vlastnostmi, které se ne vždy nacházejí u jiných mobilních aplikacích.

Kyocera Mobile Print nabízí například funkce:

• Device Discovery: rychlé a snadné využití WiFi k vyhledání tiskáren a multifunkčních zařízení Kyocera
  • Tisk: tisk fotografií, dokumentů nebo webových stránek uložených v mobilních zařízeních ve formátu PDF, JPEG, PNG, TXT a HTML
  • Účtování úloh: sledování tiskových úloh, pokud je tato funkce na tiskárnách nebo MFP povolena
  • Skenování: skenování dokumentů na multifunkčních zařízeních Kyocera a jejich odesílání na mobilní zařízení
  • E-mail: snadné ukládání a sdílení dokumentů uložených v aplikaci jako přílohy e-mailu

Mezi podporovaná zařízení patří:

• iPhone, iPad a iPod Touch s iOS 4.2 nebo vyšší
  • Android Smartphony s Android 2.2 nebo vyšší
  • Android PC Tablety s Android 3.0 nebo vyšší
  • Tiskárny a multifunkční zařízení Kyocera s PDF Direct Print 1.4 nebo vyšší

Aplikaci Kyocera Mobile Print si lze zdarma stáhnout prostřednictvím Android market place nebo iOS app stores.